WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Dec-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark
Our New Entry......

Silalah jenguk kami kat anaandy.blogspot.com See you there....


Sunday, 15-Nov-2009 08:41 Email | Share | | Bookmark



Sunday, 15-Nov-2009 08:41 Email | Share | | Bookmark
FOTOPAGES.COM GOING TO BLOGSPOT.COM...

Kepada pengikut setia danish-dcuteboy.fotopages.com (kalau ada laaaa),

saya memohon ribuan kemaafan coz dah lama tak upload story terbaru tentang kami sekeluarga esp Danish dan Dania yang sudah semakin membesar sekarang...Tidak lama lagi kita akan dapat melihat semula keletah anak2 saya dalam blogspot.com pula (Maklum jer...kena bertukar angin mengikut peredaran semasa...hihihi)....Setelah bersedia nanti saya akan umumkan URL terbaru kami di sini...InsyaAllah...Sampai ketemu lagi....

Love

Mak Danish & Dania


Wednesday, 3-Jun-2009 02:49 Email | Share | | Bookmark






ALHAMDULILLAH..tu jer yang mampu mak ngan abah ucapkan bila mula2 terpandang result Danish..Danish tak tau betapa berdebarnya mak nak pi ambik result kat skool..masa tu Danish dok kat nursery ngan Dania dan kengkawan lain..Mak ngan abah jumpa Teacher Jue..Bila terpandang jer result Danish mak bersyukur sangat..walaupun sebelum ni all the teachers and even Pn Alina pun kata Danish boleh buat..mak tetap tak percaya...Danish mesti ingat mak janji ngan Danish masa on the way mak nak hantar Danish & Dania pi nursery...kalau Danish dapat no 1 hingga 3..mak beli hadiah...masa tu mak pun tak confident anak mak boleh buat sebab dari segi umur..kiranya Danish baru 4 tahun 4 bulan lebih ..tapi kena bersaing ngan budak2 5 tahun...mak tak macam abah...confident jer ngan anak dia....tp kengkadang fikir bagus sebenarnya gitu...Walaupun ini baru midterm exam, dan ada satu lagi exam besar Danish kena hadapi untuk tahun ni...tapi sebab ini first exam Danish...mak & abah really proud of you..Dari 22 student dalam class yang sama, Danish dapat kalahkan 20 student yg lain dan Pn Alina kata Danish tertinggal 5 marks jer dari yg the first place...Keep up the good work my dear..Mak ngan abah doakan Danish terus berjaya dalam pelajaran sehingga peringkat tertinggi, dan jadi orang yang berguna suatu hari kelak...Alhamdulillah permulaan yang baik....teruskan ya sayang..





Tuesday, 2-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark





Hujung minggu ni, abah bawak kami ke Zoo Taiping..dah lama tak pi zoo...Best pi kali ni sebab Danish dah mula kenal binatang2 kat situ..Dania tengok2 gak tapi tak kenal lagi...Yang dia tau bila nampak jer binatang dia sebut "cat"..Tapi kali ni pi hujan renyai la plak...so masa kami banyak habis kat area kawasan lepak kat situ...Takpa la..yg penting abah bawak kita jenjalan kan Danish Dania....







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net