WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Mar-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark

Saturday ~ 28 Feb 2009 : SPLASHING @ BUKIT MERAH WATER PARK


Tetiba jer abah bagi idea nak main air kat bukit merah..
mak pun apalagi siapkan baju mandi anak2 mak..terus jer kami tuju ke sana...
puas hati tengok danish & dania main air..tapi tak leh lama sangat, hari nak ujan..
Lepas makan, kami pun balik...



Monday, 23-Feb-2009 07:31 Email | Share | | Bookmark
Syima ~Mama Kyra tag me....

Kali ni mak 2MD nak jawab tag..Actually first time mak kena tag..Ingatkan tak akan kena..Maklumla...sekejap ada sekejap hilang kat fp ni..hehe

Mak kena tag ngan Syima~Mama Kyra
Harap2 puas hati no!!!



Untuk Syima...so sorry..lambat jer nak jawab tag ni..lama dah buat..cuma tak publish jer...kesilapan teknikal gitu..tak perasan..sowwyyy...




Saturday, 14-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Her Big Day..








Time to celebrate birthday tuan puteri..Budget tak cukup..So macam biasa..celebrate ngan family jer...Yang penting..gawat2 pun tetap gak nak sambut ulang tahun pertama kelahiran Darling Dania ni...
Semoga dilindungi Allah sentiasa, jadi anak yang baik, membesar dengan cergas, cerdas dan cerdik...Semoga panjang umur, murah rezeki...Berjaya dunia akhirat..Amin..






Gambar ni plak masa mak ngan abah bawak Danish dan Dania jalan2 kat Jusco Bandar Perda..Dan la Danish main kat Smart Wonder Kidz kat situ..Masa abah bawak Danish pi main, mak ngan princess mak plak tengok2 baju..tapi lepas tu Dania ngamuk tak nak dok atas stroller..So mak bwk dia kat tempat mainan tunggu Danish n Abah...Lepas tu kita pi minum2 kat food court...Mak teringin minum cendol..Sementara tunggu abah Q, mak snap la piccas anak2 mak ni..




Friday, 13-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
A Day B4 Her Birthday...





Mak ambik half day hari ni..So, hari ni mak ngan abah ambik 2MDs kat nursery..Lepas tu kami pi minum petang kat kedai mamak sebelah Ivory...Danish makan roti canai ngan air oren suam...Berselera dia makan..Dania.mak suap sikit2 la apa yang dia boleh makan...Seronok tengok anak2 berselera makan...

Esok Dania one year old gal...Tak sangka..sekejap jer anak mak ni dah nak masuk satu tahun..Macam tak caya jer...

Progress menjelang setahun:
* Dah boleh jalan..
* Dah boleh makan ngan sudu sendiri..
* Dah pandai rebut mainan ngan abang..Siap debuk abang kalo tak dapat mainan..
* Dah pandai sebut mak ngan abah..walaupun kdg2 kat mak panggil abah, kat abah panggil mak..
* Dah tak suka dok atas walker n stroller..
* Dah pandai IT..cukup suka ngan handphone, gameboy abang, laptop mak...tak dapat boleh ngamuk..
* Yang paling menakutkan...dah mula hisap ibu jari kaki...





Sunday, 1-Feb-2009 04:32 Email | Share | | Bookmark
Layan gambar dulu beb...marathon..





































[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net