WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 22-Dec-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Happy 3rd Birthday Danish...and 5th Anniversary Mak & Abah....

Birthday Boy
With Abah
With Mak
 
 
Backdated entry (uploaded on 11 February 2008)

Minggu ni kami balik kampung. Mak plan ngan opah nak celebrate birthday Danish..Tapi mak ingat kami nak celebrate anak beranak je...Rupa2nya opah lagi advanced...Dia siap plan nak buat makan2 dan jemput jiran2 lagi...Thanks opah...Tapi muka Danish nampak moncong je sebab baru bangun tidur. Pastu Danish tak kenal pun budak2 lain tu...And tetiba ada cake plak..Tu yang muka confuse tu..But at last baru Danish faham orang lain tu datang sebab nak sambut birthday Danish....
Masa ni mak preggy 7 bulan..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net