WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Oct-2007 18:47 Email | Share | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2007

ngan aiman
opah n arissa
gambo ngan adik arissa
lebai kulup
maintain anchome
rambut style baru..
(backdated entry: uploaded 27 March 2008)

Tahun ni giliran sambut raya pertama di kg mak...Mak happy je maklumla kg sendiri..And second reason sebab inilah kali pertama beraya without atuk..sedih sangat....Mesti rasa lain sebab selalu suara atuk la yang kuat nak buat tu ni..Mesti opah lagi terasakan...So, bila kami balik at least kurangla sikit rasa sedih opah tu..Pakngah and co pun balik..Cuma Pakcu and co je yang takde sebab raya kg makcu dulu...Tapi sedihnya, raya kedua dah nak balik kg abah plak..kesian opah kan...Tapi takpe, next time kami balik lagi..Masa ni mak pregnant 5 bulan..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net