WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Dec-2008 02:21 Email | Share | Bookmark
Sempena cuti raya haji...






Gambar ni sehari sebelum raya..Hari ke2 kita semua pi mandi manda kat TRAP seperti yang dijanjikan..semua ada time ni tp opah jer tak nak ikut..seronok giller...yang kecik yang besar ngan yang tua (tp tak la tua sangat!! ), semua happy main air...tapi yang paling kelakar bila Aiman dah kesejukan, dia bukak seluar dan baju, then kibas2 kain macam orang basuh kain kat sungai... (sayang la, takde saper ambik gambar dia time ni sebab semua orang pakat gelak kat dia)..









Hari pertama 2MD pi TRAP, kita pi satu keluarga ngan Aiman (AZ) jer..Pakngah, Makngah, Opah ngan Arissa tak pi...Pakcu & co tak balik lagi..So tak meriah sangat..sebab orang pun tak ramai..Tapi biasalah budak2 ngan air..seronok sakan..Tengah2 syok mandi air gunung, nampak Aiman lain macam..Cepat2 kami bawak naik...Gambar ke2..Rest sat..pi minum2..biar dia tak sejuk sangat..pastu kita pi kat kolam air suam lak...suruh dia berendam kat situ..Atlast, dia happy semula main ngan Danish..Rupernya tak tahan sejuk budak ni...


Sebelah malam..happy sebab semua ada..Pakcu tak jadi operate kaki dia semalam, so, dia & co pun balik kg aar.. baru jer sampai..seronok Danish sebab dah lama tak jumpa semua kazens dia..Tapi biasalah..dalam elok2 main, akan kedengaran la secara tetiba bunyi teriakan dan tangisan.. Kalo tak danish, dina, kalo tak dina, aiman..same jer...tapi sat jer..pastu elok balik...budak2...



Quote:
Btw..thanx a zillion to Pakcu sebab sudi organized fotoshoot ni..Yelah ape guna kamera baru yg canggih kalo tak digunakan..ye tak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net