WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Jun-2007 12:00 Email | Share | Bookmark





Ni first time kita pi TRAP Sg Klah..yang join kali ni Opah, Mak, Danish, Pakcu&co..Mak & Danish memang cuti panjang sebab temankan opah selepas atuk takde..Abah pun takda sebab tak balik minggu ni... Pakngah plak belum balik lagi..Ye lah..lepas dirundung kesedihan selepas pemergian Atuk, kita pi bawak opah lupakan sat kesedihan sambil2 buat theraphy kat tangan Opah yang asyik kebas2 tu..
Syok gak tempat ni..tak terimagine camgini rupanya tempat ni..Untuk sapa2 yang belum pernah pi, ada 3 tempat menarik yang paling popular kat sini...First, Kolam Air Gunung yang memang sejuk airnya...ada sotong giant kat situ sebagai trademark...Pastu dah sejuk2 pi plak kat Kolam Air Panas untuk mandi manda..air dia suam jer...sedap gak berendam kat sini..Third place..tempat berendam untuk sapa yang sakit2 saraf...ada beberapa kolam kecik yang berbeza tahap suhunya..ada yang boleh rebus telur pun ada..ikut tahap kemampuan msg2 la...Kesimpulannya, memang best..rugi pakngah n co & abah tak balik...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net