WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Feb-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Her Big Day..








Time to celebrate birthday tuan puteri..Budget tak cukup..So macam biasa..celebrate ngan family jer...Yang penting..gawat2 pun tetap gak nak sambut ulang tahun pertama kelahiran Darling Dania ni...
Semoga dilindungi Allah sentiasa, jadi anak yang baik, membesar dengan cergas, cerdas dan cerdik...Semoga panjang umur, murah rezeki...Berjaya dunia akhirat..Amin..






Gambar ni plak masa mak ngan abah bawak Danish dan Dania jalan2 kat Jusco Bandar Perda..Dan la Danish main kat Smart Wonder Kidz kat situ..Masa abah bawak Danish pi main, mak ngan princess mak plak tengok2 baju..tapi lepas tu Dania ngamuk tak nak dok atas stroller..So mak bwk dia kat tempat mainan tunggu Danish n Abah...Lepas tu kita pi minum2 kat food court...Mak teringin minum cendol..Sementara tunggu abah Q, mak snap la piccas anak2 mak ni..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net