WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Mar-2009 08:58 Email | Share | Bookmark
Xtvt dua weekend berturut-turut..

Sunday ~ 8 Mac 2009 : PICNIC @ SG. BIL, SLIM RIVER


Kali ni mak bagi idea kat opah picnic kat Sg Bil..lama dah tak pi..Opah pun lagi lama tak pi..
Semua ada kecuali Pakngah & co..Kalau semua ada mesti lagi best..
Pagi tu opah masak sambal udang, sayur ngan telur dadar.
Pastu singgah kedai beli kudap2 ngan air. Sampai jer kami bentang tikar..tak mandi pun just makan2 and main2 air jer...
tapi danish, dania, dina & hariz seronok sakan main air sungai yg sejuk tu..dania macam tak mo balik..Lepas makan2 n lepak2 kami pun nak balik..
masa nak balik tu baru tau ada orang lemas kat bahagian atas dkt waterfall..tragis sungguh..




Ihsan dari lensa Pakcu ~ Abah Dina Hariz






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net