WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Jun-2009 02:49 Email | Share | Bookmark






ALHAMDULILLAH..tu jer yang mampu mak ngan abah ucapkan bila mula2 terpandang result Danish..Danish tak tau betapa berdebarnya mak nak pi ambik result kat skool..masa tu Danish dok kat nursery ngan Dania dan kengkawan lain..Mak ngan abah jumpa Teacher Jue..Bila terpandang jer result Danish mak bersyukur sangat..walaupun sebelum ni all the teachers and even Pn Alina pun kata Danish boleh buat..mak tetap tak percaya...Danish mesti ingat mak janji ngan Danish masa on the way mak nak hantar Danish & Dania pi nursery...kalau Danish dapat no 1 hingga 3..mak beli hadiah...masa tu mak pun tak confident anak mak boleh buat sebab dari segi umur..kiranya Danish baru 4 tahun 4 bulan lebih ..tapi kena bersaing ngan budak2 5 tahun...mak tak macam abah...confident jer ngan anak dia....tp kengkadang fikir bagus sebenarnya gitu...Walaupun ini baru midterm exam, dan ada satu lagi exam besar Danish kena hadapi untuk tahun ni...tapi sebab ini first exam Danish...mak & abah really proud of you..Dari 22 student dalam class yang sama, Danish dapat kalahkan 20 student yg lain dan Pn Alina kata Danish tertinggal 5 marks jer dari yg the first place...Keep up the good work my dear..Mak ngan abah doakan Danish terus berjaya dalam pelajaran sehingga peringkat tertinggi, dan jadi orang yang berguna suatu hari kelak...Alhamdulillah permulaan yang baik....teruskan ya sayang..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net