WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Jul-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
One day at Zoo Taiping & Night Safari

Nak masuk zoo nih!
Ngan Mak atas train..
Macam ngantuk plak!
Ala..boringnyeeee...
Ade zirafah le kat belakang tu...
Eh, zebra ngan ostrich tu gaduh ke Mak?
Abah, gajah tu malu ke?
Zebra kat belakang ni sibuk je....
Ramainye rakyat kat belakang nih!!
 
 
 
Umur Danish time ni kalo tak salah dah 7 bulan..tapi Abah silap set date kat digicam die..tak kisah le..janji gambo ni ade...Mak Abah tak larat nak explore zoo ni kalo jalan kaki..luas sangat...So, kami naik train. Syok gak...Banyak yang dapat Danish tengok..Ade kuda, gajah, harimau, monyet, orang utan, beruang dan macam2 lagi..Tapi letih gak..sampai ngantuk Danish dibuatnye...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net