WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Jun-2006 07:49 Email | Share | Bookmark
Bukit Merah Laketown Resort - 2nd day

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malam tadi semua tido awal coz masing2 keletihan main air kat waterpark ..Pagi ni..bgn je tido, masing2 nampak sunburn kat muka and badan..Danish pun nampak macam pakai blusher color pink kat pipi dia ...Lepas breakfast, kami pun packed barang dan hantar ke kereta...Pastu kami pi kat Clubhouse infront apartment kami sebab nak jumpa kawan maklong Ina kat situ...Dia la yang bagi kupon kat kami untuk dapat one free studio room kat apartment tu..Kira bayar satu bilik dapat satu bilik percuma..Kawan maklong tu beli one unit kat Palmview apartment tu..Rupa2nya since yesterday, depa satu famili pun dok kat sini..Kawan maklong tu kata kalo bermalam kat apartment tu, entitled utk dapat kemudahan rekreasi kat Clubhouse kat situ..So, kami pun saje pi tengok ape yang ade kat Clubhouse tu..Nice place..Ade tempat makan, ade pool..bagus untuk bersantai...

Lepas tu kami checked out..then kami pi makan kat laketown...Lepas makan Danish, Mak & Abah nak pi Pulau Orang Utan ..Yang lain tak mo pi sebab depa dah pernah pi dulu...So kami berpecah sampai balik rumah..



Sebelum checked out kami posing dulu kat bilik...




Keluarga Bahagia...mudah-mudahan berkekalan hingga ke akhir hayat..




Sementara tunggu orang lain bersiap dan berkemas....




Kat pool di Clubhouse...tak dapat main kat pool sebab dah nak balik...




Naik feri ke Pulau Orang Utan...Danish lena la plak..




Kami dalam tunnel berpagar...Orang Utan kat luar tunnel tu..Macam kita lak dalam zoo..




Tengok cara depa jaga infant orang utan..Siap pakai diapers and disusukan lagi...comel je...




Danish pun nampak seronok tengok baby orang utan tu..ghalit dia tengok..




Jangan biarkan mereka pupus...Kesian depa...




Quote:
Mak tengok gigi Danish dah bertambah lagi...Sekarang gigi geraham dah tumbuh 2 btg sebelah bawah kanan dan kiri (atas mak nampak ade yang macam baru nak pecah gusi)..Pastu gigi depan atas ade 4 batang, gigi bawah dah tumbuh lagi sebatang..jadi 3 semuanya...Semua sekali dah ade 9 batang..Lately Mak kena berhati2 ngan Danish sebab dia suka gigit...Kadang2 bahu kena, paha, tangan, betis...suke2 je gigit...Bila kita ngadu sakit, ade ke patut dia ngekek2 ketawakan kite...ish ish


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net