WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Holiday for Langkawi Island....Day 1

 
 
 
 
 
 
 
For this time, we decided to go to Langkawi ...Not for shopping, but to visit the most popular and interesting places in Langkawi...Actually Abah yang tak pernah sampai pulau ni..So seperti biasa, budget travelling laaa...Kami pi naik ferry from Kuala Perlis to jeti Kuah..Nak pilih ferry tak leh sebab nak jimat masa..So feri mana yg nak berlayar kami ikut...Kebetulan, feri yang kami naik tu penuh sebab ade rombongan...Punyala panas...Danish mule2 elok pakai baju..last2 berlengging bcoz tak tahan panas. Tapi dia happy je..Dalam ferry tu suara dia je kedengaran sampai semua orang pandang ..Sampai kat jeti Kuah, Abah sewa kereta...Kami ambik Proton Iswara coz murah berbanding yang lain...Then kami cari hotel...Kami nak dok Pantai Cenang coz happening sikit, and banyak pilihan utk budget accomodation...Tempat makan pun banyak...So, kami checked in kat Best Star Resort Hotel...Not bad gak hotelnya...mengadap pantai lagi!! Lepas solat and rest for a while, kami ke Langkawi Fair Shopping Mall..Kami borong chocolate.. Yang lain window shopping je.. Then kami round kat duty free shopping area...Mak ushar perfume, tapi masa tu tak rase nak beli pun...Pinggan mangkuk memang murah...Tak pe, Abah kate next time kalo ade rezeki dtg sini lagi, kami nak borong pinggan mangkuk lak!! hehe...best la Abah....!!
















To be continued.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net