WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Jun-2006 18:09 Email | Share | Bookmark
Langkawi Island - Day 2

Breakfast time!
Tepi pantai
Underwater World
Part1
Part2
Part3
Part4
Tiket masuk Underwater World
Tiket masuk Galeria Perdana
Tiket masuk Kota Mahsuri
Souvenir from Underwater World
Souvenir from Kota Mahsuri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pagi ni kami breakfast di hotel je...Makan mee goreng ngan nasi goreng...bersaksikan pantai dan laut, dengan angin yang nyaman dan pemandangan yang indah...fuiyooo!!! Pas makan kami pun jalan2 kat pantai...Danish ngan pyjamasnyeee...selamberrrr!! Ngape kami tak mandi je kat pantai tu ye?? Rugi lak rasanye....




Today, our first destination is Underwater World...Dekat je ngan hotel...Best...Dapat tengok banyak hidupan laut...Yang tak pernah tengok pun ade ...Tapi dalam ni gelap...Camera lak canggih giller...So, tak dapat la nak ambik semua gambo, takut ngabihkan filem je...Danish lak penakut rupanya ...Dia langsung tak nak dekat ngan akuarium tu....Lagi2 kalo ikan tu besar...Tengok dari jauh je..Kecuali didokong... Tapi Danish always happy there...Siap nyanyi2 lagi...Orang tengok ikan, dia explore bende lain...












Our next destination is Kompleks Kraf Langkawi...Saje pi tengok kot2 ade yang berkenan....Dapat la tengok orang tenun songket mcmane, lukis batik dsb....Danish lak banyak2 benda yg ade dia tertarik kat cermin gak...Pantang jumpe cermin, dia pun pi dekat, pastu tunjuk mcm2 mimik muke...





Pastu, kami ke Galeria Perdana...Tengok hadiah2, souvenirs dan awards yg ex-PM kite dulu dapat...banyak betul...Ini termasukla koleksi kereta...Tapi dalam banyak2 tu Mak & Abah suka sgt tengok bumbung bangunan tu...cantik giller...Berapalah kosnye gamaknyee....









On the way balik hotel, kami singgah kat Kota Mahsuri..Tempat paling popular kat Langkawi..Tak sah kalo tak pi....









Then, we went back to the hotel...Sampai kat hotel, Abah dah tak sabar2 nak pi kat pantai..Lepas solat Asar, dia bawak mamee slurp in cup ke tepi pantai. Mak pulak nak bersihkan Danish dulu and tukar baju..Abah nak main jet ski ngan payung terjun...tapi terlambat, orang tu dah bungkus...So, kami main tepi pantai je la sambil tengok sunset...cantik sungguh!!



















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net