WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA

By: Mak and Abah Of Lovely MDs

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Last day in Langkawi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pagi ni macam biasa kami pi breakfast dulu..hujan la plak..tak leh breakfast kat luar...Pastu kami terus siap2 untuk checked out terus..

Selepas serah kunci bilik, destinasi kami seterusnya adalah Cable Car....Tapi, on the way kami singgah kat Harbour Park, tengok yacht marina...view dia cantik..apelagi..bergambar la kat situ..




Then kami teruskan perjalanan utk naik cable car...Kami menghala ke Oriental Village sebab kat situlah letakya cable car station...Cable car tu naik ke puncak Gunung Matchincang...Kami naik sekali ngan couple dari Jordan...sempatla berkenalan...Pemandangan memang exciting...takut pun ade gak esp bila bergegar ...bila sampai ke station kat puncak gunung tu..memang best ...cantik sangat2 ciptaan Allah ni...dari situ nampak laut andaman dan pulau2 kecil lain...Pastu kami turun ikut track dalam 100 meter ke bawah...kat situ ade jambatan gantung..bila jalan terasa bergoyang2...gayatnyeee...


















Pastu kami bertolak nak balik menuju ke Kuah...Sebelum ke jeti kami took our lunch kat gerai makan depan Dataran Lang...Lepas makan, kami tak lepaskan peluang bergambar kat Dataran Lang tu...







Dan tibe masenya utk kami pulang ke mainland..Abah pi pulangkan kereta sewa..Lepas beli tiket feri, kami ronda2 dulu...Abah belikan mak perfume.. Baiknye Abah.. Sebenarnya, dah nak balik ni la baru terasa letih.. Tapi dalam feri sempatla relax sejam...









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net