WELCOME TO THE WORLD OF DANISH & DANIA


My name: Mak and Abah Of Lovely MDs
My Fotopage: http://danish-dcuteboy.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Sy Armin Darwisy n Sy Ainura
Latest entry:Jalan-jalan @Saigon
View this Fotopage entry
depan old post office
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
LydzaR RuSmAN
Latest entry:Gambar kt Chini - Hadif 1st time balik kampung
ni gambar2 masa kt kampung hari tu View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Ibu Hakim and Qistina
Latest entry:SALAM AIDILFITRI
Selamat Hari Raya buat semua... dari kami sekeluarga Nor Yusnita Badrul Heisham Amirul Hakim Alya Qistina View this Fotopage entry
Muhammad Shahrul Amin Shaharum
Latest entry:RINDU.........
DEDICATED TO MY HERO & HEROIN..... Tak pernah berpisah lama cam gini....tapi terpaksa la tinggalkan abang ngan adik kat kampung sehingga end of this month.......sabar ye mama............ 8-) View this Fotopage entry
Berehat seketika
anaidrun anaidrun
Latest entry:Hari Kuarga
Hehehehe ini hari kuarga versi Deeza's family. Apa lagi kalo tak g karaoke. Lama tak spent time sesama. Kalau nk g wayang si Najla tecit sgt nk bwk...satu, dia sker menjerit, kedua sejuk amat. View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
siti ratna ahmad
Latest entry:"Nana in d house"
hello sume...ni adik beradik dan mak ayah nana. Sume kalo bergambo, suka pose dan berangan, KECUALI...nana... heheheh! View this Fotopage entry
Inilah rumah nana kat Balik Pulau.. Umah sewa lah!..
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
elizs eal
Latest entry:the sisters
The two lil sisters...sometimes very loving, but sometimes aiyah...make my blood go upstairs!! :P :-D Sabar is the best medcine to handle these two kids. ;-) Masih ingat kat fp ni, cuma tak berkesempatan nak update. Pic ni masa g kenduri kawen anak kpd ex-babysitter Humaira & Haifa. Makcik ni tak jaga lagi dah 2H sbb dia dah balik ke Pekan-Pahang, jadi nya skrg diaorg tinggal kat nursery. Mmg trill betul anta diaorg ke nursery. Alhamdullillah...dah ok...tapi biasa lah mmg tak kan dpt mcm babysitter... View this Fotopage entry
copp...mana haifa?
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Mimie Azri
adik & abang testing snap pic.. modelnya? siapa lagi, mama la :-D smpi kena menyengih nampak gigi.. kalau tak, selagi tu la "cameraman" jemputan ni tak berpuas hati LOL LOL LOL susah nak dapat ikat tocang anak dara ni.. hari ni, ok je.. agaknya, dia rasa dia comel kot bila ditocang macam ni.. agaknya, hormon anak dara dah makin bercambah kot? :-P View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
ieda ieda
Latest entry:pameran kegemilangan sains dan tamadun islam
hehehe...ari sabtu 13 jan 2007, jalan2 ngan kak fid gi pameran kegemilangan sains dan tamadun islam kat convention center klcc...punyalah ramai manusia ari tu..sib baik dpt msk..kalo x nangis x berlagu la jawabnya...skali bila dah dpt msk hall tu..ada plak announcement kata pameran dilanjutkan smpi 14 feb..ceh..!! sbulan tu dilanjutkan...pada smua yg belum pegi..amik la peluang ni.. bak kata kak fid...nak pegi lagi pameran ni pas office hour :p View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Bye Fotopages
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016